Badkamers renoveren in Dordrecht en omstreken.

Badkamers renoveren in Dordrecht en omstreken.

Nieuw sanitair of andere tegels kunnen uw huidige badkamer al een heel andere uitstraling geven. Een hele badkamer verbouwing is niet altijd nodig, een badkamer renoveren levert vaak al resultaat op wat u graag wilt bereiken namelijk: een andere uitstraling voor uw badkamer. Wij van Bloos Badkamers kunnen u adviseren over het renoveren van de badkamer. Uiteraard kunnen wij de badkamer renovatie ook voor u uitvoeren. Als wij uw badkamer renoveren, dan doen wij dit met een speciaal stofzuigersysteem. Hierdoor kunnen wij tot wel 80% van het vrijkomende stof opvangen. Dit systeem is niet alleen goed voor de gezondheid van onze medewerkers, maar houdt ook uw huis voor een groot deel stofvrij.

Wilt u ook een badkamer renovatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u voorbeelden zien van badkamers die wij hebben mogen renoveren, neem dan een kijkje in ons fotoalbum. Wij zijn enkel werkzaam binnen een straal van 30 km vanaf postcode 3318 JZ in Dordrecht.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.