Badkamers Capelle aan den IJssel

 

Woonachtig in Capelle aan den IJssel?

In Capelle aan den IJssel installeert Bloos Badkamers sinds jaar en dag prachtige badkamers. Woont u in Capelle aan den IJssel of omgeving en is uw badkamer toe aan vernieuwing, dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen u helpen met het renoveren en verbouwen van uw badkamer, maar u kunt ook een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen en deze te laten plaatsen door ons.

Maakt u gerust een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om in Capelle aan den IJssel al uw wensen door te spreken. Wij zullen aan de hand van uw wensen een 3D ontwerp maken en een offerte opstellen. Op basis hiervan kunnen we dan de uiteindelijke badkamer voor u realiseren. Wilt u meer weten over badkamer mogelijkheden in Capelle aan den IJssel, aarzel dan niet en maak een afspraak. Wij geven u vrijblijvend advies over alle mogelijkheden. Bekijk ook onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.