Badkamers Zwijndrecht

Woonachtig in regio Zwijndrecht?

Bloos Badkamers is niet alleen de specialist voor badkamers in regio Zwijndrecht. Wanneer u uw badkamer wilt laten vernieuwen, maar ook wanneer er een geheel nieuwe badkamer geplaatst dient te worden, kunnen wij uw wensen vertalen naar een badkamerontwerp in 3D. Voor badkamers in Zwijndrecht en omgeving kunnen wij ook de inkoop en installatie van al het sanitair verzorgen. Dankzij onze moderne apparatuur en ligging, kunnen wij badkamers in Zwijndrecht binnen zes tot zeven werkdagen opleveren. Naast het ontwerpen en installeren van badkamers kan Bloos Badkamers ook uw bestaande badkamer geheel of gedeeltelijk verbouwen en renoveren. Ook dit gebeurt uiteraard geheel aan de hand van de wensen die u opgeeft. Ook beschikken wij over een speciaal stofzuigsysteem tijdens het verbouwen en/of renoveren en hebben zowel onze werknemers als u zo min mogelijk last van rondzwevende stof. In onze klantenreacties ziet u dan ook de vele positieve uitlatingen van onze klanten over dit stofzuigsysteem. Als u meer informatie wenst te ontvangen over het ontwerpen, installeren, verbouwen of renoveren van een badkamer in Zwijndrecht, neem dan contact op met Bloos Badkamers.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Zie ook: