Badkamers ontwerpen in Dordrecht en omstreken.

Als u toe aan een geheel nieuwe badkamer, is het een goed idee om eerst een badkamer ontwerp in 3D te laten maken. Zo kunt u goed zien hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. Wat uw wensen ook zijn, door uw badkamer te laten ontwerpen door Bloos Badkamers krijgt u er een goed beeld van. Of het nu gaat om een moderne of juist om een klassieke badkamer, wij kunnen het voor u ontwerpen. En houden daarbij uiteraard rekening met al uw badkamerwensen.

Badkamer ontwerp van Bloos Badkamers

Bent u tevreden met het badkamer ontwerp dan kunnen wij het benodigde sanitair inkopen bij de groothandel. Voor elke badkamer die wij ontwerpen, kunnen wij u aantrekkelijke voordelen bieden bij de inkoop van het sanitair. Aan de hand van het badkamer ontwerp zullen wij vervolgens de badkamer bij u installeren. Bloos Badkamers helpt u graag met het ontwerpen van uw badkamer. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie over het ontwerpen van uw droombadkamer. Wilt u zien voor welke badkamers wij het ontwerp en de installatie hebben verzorgd, neem dan een kijkje in onze fotoalbum.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.