Badkamers Dordrecht

Woonachtig in regio Dordrecht?

Bloos Badkamers is zelf gevestigd in Dordrecht waar wij ook voornamelijk actief zijn. Wij krijgen dan ook vaak op aanbevelingen veel aanvragen binnen voor het verbouwen of installaties van nieuwe badkamers hier in Dordrecht. Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd badkamerbedrijf in Dordrecht? Dan kan Bloos Badkamers u wellicht van dienst zijn. Onze specialisatie is het ontwerpen, installeren, verbouwen en renoveren van badkamers. Voor het verbouwen van uw badkamer beschikken wij over een speciaal stofzuigsysteem, waarmee er tot 80% minder stof door uw huis dwarrelt. Wij vangen met dit systeem het grootste deel van het vrijkomende stof op! Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van onze werknemers, maar ook u profiteert natuurlijk hiervan! 

Heeft u al een duidelijke beeld van uw nieuwe badkamer ? Dan ontwerpen wij graag deze badkamer vooraf in 3D ontwerp? Hierdoor beschikt u dan niet alleen over een Before & After functie maar kan Bloos Badkamers u ook op maat advies geven waar nodig naar aanleiding van de beschikbare ruimte(s) in uw woning en staat u niet voor verrassingen. Zo kunnen wij ook het sanitair voor u inkopen, waardoor wij u een zorg uit handen nemen. Bekijk ook onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw badkamer, bij Bloos Badkamers komen ze uit. Neem dus snel contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.