Badkamers Sliedrecht

Woonachtig in Sliedrecht en omgeving?

Woont u in Sliedrecht en heeft u behoefte aan een nieuwe badkamer, dan kan Bloos Badkamers ook u van dienst zijn. Wij ontwerpen, installeren, verbouwen en renoveren badkamers in regio Sliedrecht. Wij kunnen vooraf een 3D ontwerp voor u opmaken van uw toekomstige badkamer, maar het zou natuurlijk ook kunnen dat u al een ontwerp heeft liggen. Aan de hand van dit ontwerp kunnen wij uw badkamer in Sliedrecht voor u installeren. Heeft u al een badkamer en moet deze nodig gerenoveerd worden? Ook dan is Bloos Badkamers uw partner in nood. Wij kunnen voor u uw badkamer deels of volledig renoveren, geheel naar uw wensen. Bekijk onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer.

Ook beschikken wij over een speciaal stofzuigsysteem tijdens het verbouwen en/of renoveren en hebben zowel onze werknemers als u zo min mogelijk last van rondzwevende stof. In onze klantenreacties ziet u dan ook de vele positieve uitlatingen van onze klanten over dit stofzuigsysteem. Als u meer informatie wilt over onze werkzaamheden, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Zie ook: