Bloos Badkamers Dordrecht - Hendrik-Ido Ambacht

Woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht?

In Hendrik-Ido-Ambacht installeert Bloos Badkamers sinds jaar en dag prachtige badkamers. Woont u in Hendrik-Ido-Ambachtt en is uw badkamer ook toe aan vernieuwing? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen u helpen met het renoveren en verbouwen van uw badkamer, maar u kunt bij ons ook een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen (in 3D) en deze door ons laten plaatsen. Maak gerust een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om al uw wensen door te spreken. Wij zullen aan de hand van uw wensen een 3D ontwerp maken en een offerte opstellen. Op basis hiervan kunnen wij dan de uiteindelijke badkamer voor u realiseren in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wilt u meer weten over uw badkamer mogelijkheden in Hendrik-Ido-Ambacht, aarzel dan niet en maak een afspraak. Wij geven u vrijblijvend advies over alle mogelijkheden. Wij van Bloos Badkamers gaan tevens te werk met een speciaal stofzuigsysteem tegen minimale stofoverlast tijdens de bouw of renovatie. Bekijk ook onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Zie ook: