Badkamers Krimpen aan den IJssel

Woonachtig in Krimpen aan den IJssel?

Bloos Badkamers installeert, renoveert en verbouwd ook badkamers in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten gerelateerd aan badkamers. Aan de hand van uw wensen, kunnen wij een geheel op maat gemaakte 3D badkamerontwerp verzorgen. Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd, kunnen wij de nieuwe badkamer voor u plaatsen in uw woonplaats Krimpen aan den IJssel. Alle het benodigde sanitair wordt direct ingekocht bij de groothandel, waarmee wij u een extra zorg uit handen nemen. Ook voor het verbouwen of renoveren van bestaande badkamers in Krimpen aan den IJssel en omgeving kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of bent u toe aan nadere kennismaking, neem dan gerust contact met ons op en komen wij graag langs. Ook beschikken wij over een speciaal stofzuigsysteem tijdens het verbouwen en/of renoveren en hebben zowel onze werknemers als u zo min mogelijk last van rondzwevende stof. In onze klantenreacties ziet u dan ook de vele positieve uitlatingen van onze klanten over dit stofzuigsysteem. Bekijk onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.