Badkamers verbouwen

Veel badkamers zijn verouderd en om die reden laten veel mensen hun badkamer vernieuwen. Heeft u ook een verouderde badkamer? Wij van Bloos Badkamers helpen u graag met het verbouwen van de badkamer. Wij bouwen dit op maat van sloop tot oplevering en kunnen in de meeste gevallen uw gehele badkamer in ongeveer 7 tot 10 werkdagen realiseren.

Stofvrij uw badkamer verbouwen.

Wij beschikken bovendien over een speciaal stofzuigsysteem, waarmee er tot 80% minder stof door uw huis dwarrelt. Wij vangen met dit systeem het grootste deel van het vrijkomende stof op!Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van onze werknemers, maar ook u profiteert hiervan! Klik op de foto’s van ons stofzuigsysteem voor een vergroting.

Advies en tips over badkamers verbouwen?

Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer zelf, maar wij voorzien u ook graag van advies omtrent het verbouwen van de badkamer. Met een advies op maat zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing volledig naar uw wens verloopt. Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een bepaalde indeling dan geven wij die u graag. Heeft u nog brandende vragen of wilt u meer informatie over het verbouwen van complete badkamers? Neem dan contact met ons op. Wilt u zien welke badkamers wij geïnstalleerd hebben? Bekijk dan ook onze fotoalbum.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.