Bloos Badkamers Dordrecht - Barendrecht

Woonachtig in Barendrecht?

Bloos Badkamers te Dordrecht is de specialist voor het ontwerp van uw nieuwe of bestaande badkamer. Wij krijgen dan ook heel wat verzoeken in Barendrecht met name in de nieuwbouw wijken. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen voor u in 3D een prachtige badkamer ontwerp. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan kunnen wij de badkamer ook voor u installeren in Barendrecht. Bij het ontwerpen en installeren van uw badkamer hoort ook de service dat wij sanitair voor u inkopen bij de groothandel. Hierdoor kunt u van zeer aantrekkelijke kortingen genieten.

Naast het ontwerpen en installeren van badkamers in Barendrecht, kunnen wij ook badkamers voor u renoveren en verbouwen. Bekijk ook onze fotoalbum ter inspiratie voor uw vernieuwde of toekomstige badkamer in regio Barendrecht. Met nieuw sanitair of met net een ander type tegels kunt u uw badkamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven wat een gepaste ontwerp zou kunnen zijn aan de hand van uw woon- en/of kamer indeling.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Bloos Badkamers is voornamelijk actief binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Dordrecht waaronder de volgende regio’s vallen namelijk:

Alblasserdam, Breda, , Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hendrik-Ido Ambacht, Klundert, Krimpen aan den IJssel, Made, Oosterhout, Oud-Beijerland, Papendrecht, Poortugaal, Raamdonksveer, Rhoon, Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse , Strijen, Zevenbergen, Zwijndrecht.

Uitstekende kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

contact-button
Zie ook: