Complete badkamers verbouwen in Dordrecht en omstreken.

Badkamers verbouwen

Veel badkamers zijn verouderd en om die reden laten veel mensen hun badkamer vernieuwen. Heeft u ook een verouderde badkamer? Wij van Bloos Badkamers helpen u graag met het verbouwen van de badkamer. Wij bouwen dit op maat van sloop tot oplevering en kunnen in de meeste gevallen uw gehele badkamer in ongeveer 6 tot 7 werkdagen realiseren.

Stofvrij uw badkamer verbouwen.

Wij beschikken bovendien over een speciaal stofzuigsysteem, waarmee er tot 80% minder stof door uw huis dwarrelt. Wij vangen met dit systeem het grootste deel van het vrijkomende stof op!Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van onze werknemers, maar ook u profiteert hiervan!

Klik op de foto’s van ons stofzuigsysteem voor een vergroting.

Advies en tips over badkamers verbouwen?

Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer zelf, maar wij voorzien u ook graag van advies omtrent het verbouwen van de badkamer. Met een advies op maat zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing volledig naar uw wens verloopt. Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een bepaalde indeling dan geven wij die u graag.

Wanneer u nog vragen heeft, of meer informatie wilt over het verbouwen van complete badkamers, dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u zien welke badkamers wij geïnstalleerd hebben? Bekijk dan ook onze fotoalbum. contact-button

Onze Klantenreacties

Met als resultaat een 9.6 rating op Qasa.nl.

Bloos Badkamers
Venuslaan 23
3318 JZ Dordrecht
T. 0786180322
M. 06534880 23
E. catch-all@bloosbadkamers.nl

* Wij zijn enkel werkzaam binnen 30 km vanaf
postcode 3318 JZ in Dordrecht.
* Showroom bezichtiging alleen op afspraak!
* Showroom is niet op locatie Venuslaan

Onze Partner