Klantenreacties Bloos Badkamers Dordrecht

Familie Rutters:
Na meerdere bezoeken aan badkamerwinkels, hadden we het beste gevoel bij Bloos, vooral om de persoonlijke benadering en het actief meedenken. Helaas bleek er een lekkage in de badkamer te zitten. Maar Bloos heeft ons hierbij meer dan goed geholpen. Alles werd geregeld om het zo goed mogelijk op te lossen. De badkamer is helemaal perfect, geen enkel minpuntje. De mannen hebben erg netjes gewerkt. Het afzuigsysteem werkt erg goed. Complimenten voor alle mannen en bedankt voor de goede service en mooie badkamer!

Fam. van Diggele, Barendrecht :
Na diverse badkamerzaken te hebben bezocht, kwamen wij via internet bij Bloos Badkamers terecht. De site gaf ons een goede eerste indruk en na het bekijken van het filmpje gaf dat de doorslag om in februari contact te zoeken met Bertus. Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt, kregen wij naar tevredenheid een offerte aangeboden. Een bezoek aan de showroom werd gepland en 4 weken later konden de werkzaamheden al beginnen.
Michael, Richard en Dick hebben bij ons de badkamer geplaatst. Prettige mannen om over de vloer te hebben. Er werd zeer netjes gewerkt, afzuigsysteem voor de ergste stof, trap, werkkamer, gang en zelfs de keuken werden afgeplakt met karton en dagelijks werd er bezemschoon opgeleverd. Met de paasdagen konden wij gaan genieten van een mooie badkamer.

Hartelijke groet,
Fam. van Diggele

Wim & Anke de Jonge:
Het vernieuwen van onze badkamer.
Mijn naderende pensionering bracht ons op het idee om de badkamer te vernieuwen. Dit schijnt vaker voor te komen bij mensen in de aanloop naar hun pensioen. Even wat zaken in huis aanpakken en dan…nog vele jaren heerlijk genieten van al je mooie spullen.
Wij zijn begonnen met een speurtocht op internet (o.a. vergelijkingssite http://www.qasa.nl) en het afstruinen van diverse meubelboulevards om te zien wat er zoal te koop is. Op een regenachtige dag naar van die grote showrooms zoals van Wooning, etc. is best leuk, maar er schuilt wel een groot gevaar. Op een gegeven moment wordt je duizelig van alles wat je ziet en wil je best een kopje koffie van zo’n aardige verkoper. Voor je het weet zit je met hem aan een tafeltje en begint hij te tekenen. Wij wilden alleen een idee van de kosten en toen wij hoorden dat je daar enkele uren voor uit moest trekken, zijn wij afgehaakt. Dat was het niet. Zeker niet met in ons achterhoofd de slechte reviews op Qasa. De verkopers zijn doorgaans aardig, maar als je helemaal murw bent dan vragen ze je de offerte te ondertekenen en vanaf dan zit je gevangen in hun net. Je bent dan helemaal overgeleverd aan de ZZp-ers die uiteindelijk je badkamer komen maken.
Ook het laten uitvoeren van het werk door een al dan niet bevriende klusser hebben wij overwogen. Dit zou de prijs flink drukken, zo hoopten wij. Maar ook dit durfden wij, na flink wat speur- en navraagwerk bij kennissen en buren, niet aan. Veel klussers doen er veel langer over, lopen uit qua planning en weten niet goed raad met het totale pakket (elektra, tegelen, stucwerk, etc.).

Kortom, na enige tijd wisten wij ongeveer wat we wilden en wat het zou gaan kosten, dat wij het door professionals wilden laten doen en dat wij zelf die tijd met vakantie zouden gaan. Doe de stress de deur uit!! Via Qasa twee zeer goed bekendstaande professionele bedrijven aangeschreven en vanaf het begin hadden wij met Bloos Badkamers (Dordrecht) een geweldige klik. Wel met beide firma’s het hele proces doorlopen om tot een weloverwogen vergelijking te kunnen komen. Ook dan merk je dat er grote verschillen zijn tussen goed bekendstaande bedrijven. Bij de één ging het allemaal erg knullig en was er geen regie.

Bij de ander, bij Bloos Badkamers dus, was de professionaliteit en goede regie er wel. Dat voelde goed. Eigenaar Bertus Bloos loodste ons soepel door het hele proces, ging mee om spulletjes uit te zoeken, kwam hierbij met nuttige adviezen en gaf ons het gevoel dat wij uiteindelijk moesten kiezen. Hij drong nooit aan en hield zich aan alle gemaakte afspraken. Vervolgens “ja” gezegd en de offerte ondertekend in de wetenschap dat diezelfde mensen onze badkamer ook daadwerkelijk zouden gaan maken. Vlak voor onze vakantie werd de sleutel opgehaald en spraken wij ook nog even kort met John, die bij ons aan de slag zou gaan, samen met zijn vaste maat Michel.

Na twee weken Drenthe reden wij vol verwachting en toch wel enigszins nerveus terug naar huis. Hoe zou het er uitzien? Zou alles precies zo zijn geworden als wij hadden afgesproken? Hoeveel rommel zouden ze hebben achtergelaten?
Wat waren wij blij en opgelucht! Alles zag er perfect uit en de boel was keurig achtergelaten door de mannen van Bloos Badkamers. Echt super! Alles was afgeplakt geweest en stof-afzuiginstallatie had perfect gewerkt. En dat allemaal in minder dan twee weken tijd. ‘Zaken zijn zaken’ en dus werd het werk niet voor niets gedaan. De manier waarop kan echter wel enorm verschillen. Een dikke pluim voor ‘Baas Bertus’ en uiteraard eveneens voor de kanjers ‘John & Michel’, die samen bij ons het team vormden van Bloos Badkamers!!

Wim en Anke de Jonge uit Barendrecht (23 mei 2015)

NB: Onze speciale dank gaat uit naar de vele mensen die de moeite namen om een klantreactie op de website http://www.bloosbadkamers.nl en/of http://www.qasa.nl te plaatsen. Als potentiële nieuwe klant heb je daar ontzettend veel aan.

Threes en René te Spijkenisse:
Via het internet zijn wij in contact gekomen met de Firma Bloos. Na nog een andere badkamer specialist geconsulteerd te hebben, kozen wij uiteindelijk voor Bloos Badkamers.
Vervolgens heeft Bertus Bloos naar aanleiding van onze wensen een uitstekend 3D ontwerp van zowel de badkamer als het toilet gemaakt, binnen ons budget, waarbij zijn ervaring met de indeling / inrichting van de badkamer goed van pas kwam. Bloos Badkamers had tevens een mooie aanbieding van een gratis verlaagd plafond met inbouw spotjes in de badkamer.
De firma Bloos werkt met een afzuigsysteem dat het grootste gedeelte van het stof en gruis op een verantwoorde manier afvoert naar buiten.
Bertus Bloos werkt met vier vaste werknemers, dus geen onderaannemers. Hierdoor zijn de communicatielijnen korter wat misverstanden voorkomt en de kwaliteit ten goede komt. Bij ons waren dat Niels en John, deze heren waren netjes en prettig in omgang. Nadat eerst alles afgeplakt werd, hebben zij de badkamer en later het toilet vakkundig, gestructureerd en professioneel, in twee weken, een mega metamorfose gegeven. Top mannen, bedankt hiervoor!
Kortom, wij zijn uitermate tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet!
Threes en René – Spijkenisse

Frank & Ingrid:
Beste Bertus,
In onze zoektocht naar een goede aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen we bij jou terecht, dat was schot in de roos en een verfrissende ervaring ten opzichte van andere aannemers:
– Je bent klantgericht en gaat voor een tevreden klant.
– Tijdens de offerte had je aandacht voor onze wensen en vragen en kwam je snel met antwoorden en oplossingen.
– Mede daardoor konden we snel doorpakken en de offerte bezegelen met een handdruk.

De verbouwing is ons alleszins meegevallen, ondanks dat een badkamer een verbouwing is in het “hart” van het huis. In 8 dagen zat de nieuwe badkamer erin:
– Een goede afzuiginstallatie zorgde voor minder stof in huis.
– De trap en hal was netjes afgeplakt en goed beschermd tijdens de verbouwing.
– Michael en Richard werken netjes en nauwkeurig.
– Tijdens de verbouwing was er goed overleg met hun over de voortgang en wijzigingen. We zijn heel blij met het eindresultaat en gaan nog vele jaren genieten van onze mooie badkamer.

Filip en Margreet Ryckebosch uit Rotterdam | 22 oktober 2014:
Na een aanbeveling van onze buren die twee jaar geleden hun badkamer naar tevredenheid hebben laten vernieuwen bij de firma Bloos hebben wij, ook na andere offertes te hebben opgevraagd, de opdracht aan Bloos Badkamers gegeven om bij ons het sanitair en badkamer compleet te laten vernieuwen.

De punten die bij ons de doorslag hebben gegeven om Bloos Badkamers de opdracht te geven zijn:
– Een no-nonsense bedrijf die alleen maar gespecialiseerd is in het verbouwen en vernieuwen van badkamers en sanitair.
– Van mond tot mond reclame dat de firma Bloos goed werk aflevert en zijn afspraken nakomt. Bij deze wil ik dat bevestigen!
– Bertus Bloos denkt met je mee. Geeft je advies en houdt je budget in de gaten. Hij werkt nauw samen met leveranciers en producten die perfecte kwaliteit leveren en goede garantievoorwaarden hebben.
– Bloos Badkamers had ook een mooie aanbieding van een verlaagd plafond met inbouw spotjes in badkamer en toilet.
– De firma Bloos werkt met een afzuigsysteem dat het grootste gedeelte van het stof afvoert naar buiten. Werkt heel goed!
– Het werk wordt zeer netjes en nauwkeurig gedaan. Wij wonen in een appartementencomplex. Alles wordt eerst grondig afgeplakt ook in de centrale ruimte en lift .De andere bewoners hebben geen last en hinder ondervonden.
– Bertus Bloos werkt met vier vaste werknemers. Dus geen onderaannemers.

Bij ons waren dat Niels en John. @ Niels en John; Perfect en nauwkeurig werk afgeleverd! Dank daarvoor. Ook was het erg gezellig om jullie over de vloer te hebben de afgelopen twee weken!

Kortom, wij zijn uitermate tevreden! Goede prijs/kwaliteit en een prettige samenwerking. Alles is perfect verlopen.
Vriendelijke groet,
Filip en Margreet

 

Fam Wuyster | 02 juli 2014:
Beste Bertus, John & Niels,
Na jullie uitstekende werkzaamheden hierbij onze reactie.
Na een vakantie op Texel in een zeer luxe bungalow met daarin in een badkamer waar alles op en aan zat te weten (verwarmde spiegels, vloerverwarming, muziek, inloopdouche, sunshower, luxe toilet, design radiator, regendouche uit plafond) kortom het hele pakket op een bad na dat wilden we niet meer.
Hiervoor zijn wij op zoek gegaan op het internet naar een bedrijf die al deze wensen kon waarmaken waarbij we na enig zoeken terecht zijn gekomen bij firma Bloos en tot besluit zijn gekomen om deze firma uit te nodigen voor een offerte. Eigenlijk met de gedachte dat een inloopdouche bij ons niet mogelijk zou zijn in verband met bepaalde constructie’s in onze badkamer, bleek niets minder waar want Bertus wist daar een prima oplossing voor middels een 3D-tekening. Na deze te hebben gezien waren we verkocht en zijn we in zee gegaan met Bertus en zijn werknemers John en Niels.
Deze twee mannen hebben geweldig werk geleverd en zijn zeer nette, vriendelijke maar vooral vakbekwame mannen die weten waar ze mee bezig zijn en blijkbaar de gedachte hebben van zo zou ik willen dat een verbouwing bij mij zou gebeuren, eerder zijn we niet tevreden. Het was geen overhaastig werk in verband met de afgesproken oplevertijd. Naar mijn idee is hun motto: “Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is”. Verder wordt het stofgehalte tot een minimum beperkt door middel van een perfecte afzuiginstallatie wat ook niet geheel onbelangrijk is. Kortom firma Bloos is wat ons betreft een dikke 10!
Bertus, John & Niels Bedankt!!!!

Familie Hello | 19 mei 2014:
Beste Bertus, Inmiddels is het al weer een tijdje geleden dat jullie bij ons de badkamer verbouwd hebben en nog steeds kijken we elke dag met verbazing en blijheid hoe mooi het geworden is! Na een prima en praktisch ontwerp van Bertus is de verbouwing in korte tijd goed en heel vakkundig uitgevoerd. Sterke punt van jullie was ook het meedenken in oplossingen voor het beste resultaat. Kortom we hebben geen moment spijt dat we met jullie in zee gegaan zijn. Alle lof! We genieten verder…
Met vriendelijke groeten, Familie Hello – Papendrecht

 

Fam. Van Bekkum | 09 april 2014:
Na een fikse lekkage in de badkamer besloten wij door te pakken en de hele badkamer op de schop te nemen en ook direct de separate toilet aan te pakken. Via internet kwamen wij in contact met de firma Bloos. Van 1e gesprek tot de oplevering liep alles volledig naar wens. Ook werd het werk binnen de afgesproken tijd afgerond. Daar waar andere bedrijven aangaven 4 tot 6 weken nodig te hebben, werd de hele verbouwing van slopen tot opleveren binnen 2 weken geplaatst. Ook een foutieve levering van de wasbak werd opgelost door een tijdelijke wasbak te plaatsen. Kortom wij zijn heel tevreden, heel goede kwaliteit voor een faire prijs!

Familie Kellerman – Dik uit Dordrecht | 17 maart 2014:
Wij zijn reuzeblij met onze nieuwe badkamer en toilet. Je hebt altijd wel een bepaald idee voor ogen van hoe iets er uit komt te zien. Als het uiteindelijke eindresultaat dan nog mooier blijkt te zijn dan wordt je daar lichtelijk euforisch van. Echt geweldig vakwerk, vanaf het moment van het eerste bezoek van Bertus Bloos tot en met de eindoplevering door Niels en John. Genoemde twee heren hebben prachtig vakmanschap getoond en hebben duidelijk verstand van zaken. Wij hebben de samenwerking met Bloos Badkamers als zeer prettig ervaren en zullen dit bedrijf absoluut aanraden bij vrienden en bekenden.
Bertus, Niels en John, hartelijk dank voor dit stukje vakmanschap!! Jullie zijn stuk voor stuk toppertjes!!

Joop en Margriet Trausel | 16 februari 2014:
Hier onze reactie op het maken van een geheel nieuwe badkamer in ons huis ter vervanging van de oude. Al het voorwerk: Wat is er mogelijk?, Welke materialen zijn geschikt? etcetera, zijn vakkundig en met overtuiging over het voetlicht gebracht door Bertus. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de tekeningen gaven al een duidelijk beeld van wat we te verwachten hadden.
De offerte was alleszins redelijk, de bestellingen werden gedaan en al snel daarna kwamen John en Niels die prachtig werk verricht hebben met een minimum aan overlast, met ook nog eens prima eigen inbreng en ideeën. Kortom, we zijn meer dan tevreden over het resultaat en zullen in de toekomst graag weer met de firma Bloos in zee gaan. ~Joop en Margriet Trausel

Bart en Anneke Ranke | 24 februari 2014:
Beste Bertus,
Bij ons is de badkamer en het toilet in november 2013 vernieuwd door John en Niels. Wij hadden in eerste instantie onze spullen bij Sanidump besteld, echter dit bedrijf leverde slechte service. Ze vertelde achteraf pas dat je dit zelf moest ophalen bij het magazijn in Dordrecht. Sanidump vertelde ook pas later dat onze dure glazen douchewand en deur uitbesteed aan een ander bedrijf waardoor dit heel lang zou gaan duren. Gelukkig hebben wij jou door jouw tussenkomst de douche wand kunnen annuleren. Wij waren ook heel blij dat je zo coulant was om onze spullen op te halen. Er was direct bij de eerste ontmoeting al een goede klik tussen ons.
De super professionele vakmensen John en Niels hebben er een plaatje van gemaakt en gaven goede adviezen. Onze buren waren zo enthousiast na het zien van onze badkamer en toilet, dat ze besloten om ook de verbouwing van hun badkamer door Bloos te laten uitvoeren. Bedankt voor het super resultaat John en Niels! Wij hebben voor de eerste keer een verbouwing gehad zonder stress.

Fam van der Wal | 14 februari 2014:
Wij zijn zeer goed geadviseerd door Bertus Bloos. Hij kwam met een verrassende nieuwe indeling die de badkamer veel mooier en ruimer deed maken. Door zijn ervaring en kennis van materialen en innovatieve oplossingen was de prijs/kwaliteitsverhouding zeer aantrekkelijk. Wij zijn zeer te spreken over de uitvoering van het werk. Kwalitatief super en ze werkten zeer nauwkeurig en schoon. Geen gedonder achteraf over onverwacht meerwerk etc.. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Els De Zanger te Dordrecht | 13-01-2014:
Hallo Bertus,
Na 1,5 jaar nog steeds zo tevreden met onze badkamer en toilet .Mooi, stijlvol en makkelijk schoon te houden. Een van de medebewoners van ons appartementencomplex zei gisteren , zo wat hebben jullie een mooie wc pot, die van ons is zo ielig. Ja zeiden wij later tegen elkaar, we zijn echt blij met ons sanitair. Blij dat wij voor Bloos hebben gekozen. Goed advies passend binnen het budget en een stijlvol resultaat ook na 1,5 jaar nog steeds dik tevreden.

Familie Hunting te Dordrecht | 13-01-2014:
Geachte heer Bloos,
Afgelopen oktober hebben John en Niels bij ons een badkamer en toilet geplaatst. Vooraf was de heer Bloos drie keer langsgekomen om alles over de nieuwe badkamer en toilet te bespreken, wij hebben vele tips gekregen en deze zijn in onze badkamer verwerkt. Het plaatsen kunnen we als volgt beschrijven: Netjes, nauwkeurig, beleefd. Alles is perfect verlopen en wij genieten nu al ruim 2 maanden van onze schitterende badkamer en toilet.

 

Linda en Ferry te Oud-Beijerland | 09-12-2013:
Per 1 februari hadden wij de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Wij hadden toen al een badkamer uitgezocht. Wat een droom voor ons had moeten worden, is echter geëindigd in een nachtmerrie. De destijds gekozen aannemer had op zijn zachtst gezegd de fijne kneepjes van het vak duidelijk niet begrepen.

Door alle fouten moest de zo goed als nieuwe badkamer, waar ze reeds twee maanden aan bezig waren, worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd. Op zo’n moment ben je radeloos en zie dan nog maar eens het vertrouwen in een andere vakman te vinden. Deze hebben wij gelukkig weten te vinden, en wel in de persoon van Dhr. Bloos.

Dhr. Bloos heeft de huidige situatie grondig bekeken, kwam met nieuwe en betere adviezen en heeft ons weten te overtuigen van zijn werkwijze. Alles liep gesmeerd en wel, en binnen twee weken was onze droombadkamer dan toch eindelijk klaar voor gebruik. Het personeel werkt hard, vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen, kwaliteit is zeer hoog, kortom wij zijn zeer blij met het geleverde werk en bevelen iedereen Dhr. Bloos aan die op zoek is naar een perfecte kwaliteit badkamer.

 

Rita & Richard den Oudsten te Woerden | 29-09-2013:
Hallo Bertus , John en Niels,
Jullie hebben een geweldig stuk werk afgeleverd waarbij alles wat vooraf besproken is keurig is nagekomen. Niets is jullie te gek waarbij je zelfs een perfectionist versteld doet staan. Tijdens het werk wordt de wens van de opdrachtgever bij onduidelijkheden goed besproken en geloof mij als je het niet zeker weet gebruik hun deskundigheid want die is enorm groot. Ieder zijn vak en badkamers is die van jullie ook al ontstaat er tijdnood door onvoorziene omstandigheden knoeiwerk staat niet in jullie woordenboek en dan maar een dag terugkomen want afraffelen hoort daar niet bij.
Wees niet bang dat het een puinhoop wordt bij afbreken want zelden kom je zulke netjes werkende vaklui tegen die omgaan met je huis alsof het hun eigen huis is en ……..die lat leggen ze zeer hoog. De afzuiginstallatie wekt zeer goed waardoor het fijn stof die bij het afbreken ontstaat geminimaliseerd wordt en…….niet weggaan ook al is het nog zo laat ….tot de boel netjes schoongemaakt is !!
De aansluitingen voegruimte gelijkliggingen overgangen verloop van naden zal je erg je best moeten doen om betere te vinden.( De laser is hun keiharde controleur)
Geen geknoei met oude afvoeren elk risico wordt uitgebannen elektriciteit aansluiten en omleggen super….
Het enige wat wij hierover kunnen zeggen is liefde voor jullie vak straalt er vanaf ……en je zou er haast jullie handtekening onder moeten zetten !!!

 

Fam Bernaards | 04 september 2014:
Na een vervelende lekkage moesten wij op zoek naar een bedrijf dat onze badkamer kon herstellen. Via internet kregen we contact met Bertus Bloos. Na het maken van de eerste afspraak bleek direct dat men precies wist wat onze wensen waren. Het ontwerp van de badkamer werd meerdere malen aangepast aan onze wensen en budget. Na het verstrekken van de opdracht en het maken van een planning werd de start datum vastgesteld. Helaas door zeer vervelende privé omstandigheden binnen ons gezin moest noodgedwongen de aanvangsdatum met een week vertraagd worden. Hiermee ging men uiterst flexibel om. Bij aanvang van de werkzaamheden werd alles keurig afgeplakt en werd er gebruik gemaakt van een goed stof afzuigsysteem, waardoor veel stofoverlast beperkt werd. De kwaliteit van het werk, de vakkennis en zeker ook de zeer prettige samenwerking met John en Niels, hebben op ons een zeer diepe indruk gemaakt. Ook plotseling ontstane tegenvallers in riolering-en watersystemen werden vakkundig opgelost.
Nadat de laatste hand aan de badkamer gelegd was werd deze op showroomkwaliteit gereinigd en opgeleverd.
Kortom wanneer je op zoekt bent naar een bedrijf dat zich houdt aan (prijs)afspraken, vakmensen in dienst heeft en zeker ook oog heeft voor het feit dat men werkzaam is op een “werkplek” waar gewoon een gezin woont, kunnen wij de mannen van Bloos badkamers van harte aanbevelen. Mannen nogmaals bedankt voor de prachtige badkamer en de perfecte samenwerking!

 

Fam. H. Pijpers te Zoetermeer | 31-07-2013:
We hebben Bloos Badkamers van internet geselecteerd op grond van twee redenen. Dat het bedrijf een pure specialist in badkamers is en dat men zich profileert met het feit dat er bij een verbouwing zo’n 80% minder stof in huis wordt gegenereerd. Beide criteria werden ruimschoots waargemaakt; inderdaad weinig rommel en zowel de badkamer als het toilet zijn volkomen naar onze tevredenheid gerenoveerd. Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering vakwerk op grond van duidelijke prijsafspraken. Het werk werd uitgevoerd door uitstekende vakmensen en alle afspraken werden nagekomen. Wij kunnen Bloos Badkamers van harte aanbevelen aan opdrachtgevers die een werkelijk mooie design badkamer wensen.

 

Fam van der Meer:
Geachte heer Bloos, Bertus
Vanaf week 26 hebben de “Bloos-Brothers” John en Niels de badkamer en toilet onder handen genomen. Op een uiterst prettige manier hebben zij de geplande werkzaamheden uitgevoerd. Nadat de noodzakelijke vloeren en trap waren afgeplakt, zijn de betreffende ruimtes leeg gehaald en door het gebruik van een perfecte afzuiginstallatie is de overlast van stof tot een minimum beperkt gebleven. Een tegenvallertje met de riolering heeft de mannen niet nerveus gemaakt en e.e.a. werd prima opgelost maar gaf wel enige vertraging in de planning. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen en we zijn er dan ook bijzonder blij mee dat we de opdracht aan de fa Bloos hebben gegeven. Zij hebben van de oude ruimte een prachtige badkamer gemaakt die we met trots laten zien. John en Niels bedankt voor de prettige samenwerking!

Familie Lagendijk te Zwijndrecht | 15-07-2013:
Op 2 april zijn John en Niels bij ons begonnen aan de badkamer. Door de afzuig installatie die ze bij zich hadden, is het stof wat tijdens het slopen vrijkomt, aanzienlijk minder als normaal. De heren hebben heel goed werk verricht en de badkamer was keurig op tijd klaar voor de verjaardag van onze dochter. We hadden dus een stofvrij huis op de verjaardag met een hele mooie badkamer als resultaat. Bertus heeft onze ideeën heel goed verwezenlijkt in zijn 3D tekening en het eindresultaat. Precies zoals we het voor ogen hadden.
Ondanks dat de douchedeur niet helemaal goed is geleverd zijn wij zeer tevreden en ook over de service na afloop. Onze verbouwing heeft al met al 7 werkdagen geduurd wat aanzienlijk sneller is als wat de concurrentie aanbied. Wij zouden Bertus en zijn mannen dan ook aan iedereen aanbevelen.
Heren bedankt voor de mooie badkamer! Wij zijn er allemaal heel erg blij mee.

Familie van Dormolen te Papendrecht | 04-07-2013:
Het vernieuwen van een badkamer is een dure klus en je wilt zeker weten dat je de goede aannemer kiest die goed werk aflevert en waarde voor het geld. Na lang zoeken viel ons de website van Bertus Bloos op en na een eerste gesprek was de keus snel gemaakt. Bertus is terzake kundig en prettig in gesprek. Heeft wel zijn eigen ideeen, maar die sloten goed aan bij de onze. Het is een forse badkamer (3m bij 5 m) dus een grote klus. Na een paar keer overleg en nogal eens veranderen van plan, werden we het uiteindelijk eens. In februari 2013 werd een perfecte klus gedaan, binnen de aangeboden tijd (2,5 week werk) en budget. Alle tegels moesten eraf, zowel muur als vloer en de stof afzuiging werkte goed. De afwerking en kwaliteit van materialen is prima. De nazorg was ook uitstekend. We genieten er elke dag van, Bertus, Michel en Richard bedankt.

Gerard en Henny de Raaij te Barendrecht | 13-06-2013:
Beste Bertus,
Bij een zoektocht op internet naar een bedrijf dat badkamers renoveert, ontdekten we Bloos Badkamers. De klantenreacties die wij lazen, maakten ons nieuwsgierig. Vanaf het eerste contact met Bertus Bloos hebben we geen enkele spijt gehad van onze keuze. Alles is voortreffelijk volgens afspraak uitgevoerd. Ook de waardevolle suggesties van Bertus en zijn medewerkers om een nog beter eindresultaat te realiseren hebben we zeer op prijs gesteld. Een bijzonder woord van dank voor Mickeal en Richard. Vakkundige en aardige kerels die prima werk hebben geleverd. De grote stofzuiger die buiten werd geplaatst en met behulp van een slang verbonden was met de badkamer zorgde ervoor dat vrijwel stofvrij kon worden gewerkt. Van rommel, waarvoor wij vreesden, is absoluut geen sprake geweest. Na de oplevering was ons huis weer snel op orde. Ons enthousiasme over de door Bloos gerealiseerde badkamer delen wij gaarne met onze familie en vrienden. Dit bedrijf is een aanbeveling waard.
groet,
Gerard de Raaij

Familie Oerlemans te Dordrecht | 28-05-2013:
Na wat zaken bezocht te hebben kwamen we de website van de firma Bloos Badkamers tegen. Vanwege de positieve klantenreacties hebben we contact gezocht met Bertus Bloos. Het contact gaat vlot en zakelijk. Na het opmeten van de huidige badkamer en het doorspreken van wensen kwam er snel een vervolgafspraak waarin Bertus met een op zijn ervaringen gebaseerde schets kwam. In een constructief gesprek zijn we tot een mooi ontwerp gekomen.

Vervolgens kon er snel aan de slag worden gegaan begin mei 2013. Een verbouwing geeft eenmaal stof en overlast, maar John en Niels deden er alles aan om de overlast te beperken met afzuigapperatuur, alles afgeplakt, en schoonmaken aan het einde van de dag. Er wordt actief meegedacht in het zoeken naar beste oplossingen om de wens van de klant zoveel mogelijk te realiseren. Het eindresultaat mag er zijn, een mooie badkamer binnen de afgesproken tijd. Helaas zagen we bij het schoonmaken dat een tegel beschadigd was. Ook hier geen discussie, direct de toezegging dat alles in orde gemaakt gaat worden, en zo hoort het.

Wim en Debora | 12-04-2013:
Na enig zoeken op het internet kwamen wij de website van Bloos Badkamers tegen, na het lezen van de vele enthousiaste reacties van meerdere klanten, besloten we contact te zoeken met de Firma Bloos, daar hebben we geen spijt van gehad. Na een gesprek en advies van de heer Bloos ontvingen we binnen enkele dagen een offerte vergezeld van 3D-tekeningen. De ploeg John en Niels hebben de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd, ook bij onvoorziene tegenvallers weet de firma Bloos deze vakkundig op te lossen. Ook wij kunnen de firma Bloos dus van harte aanbevelen.

Familie van Dalen te Papendrecht | 03-04-2013:
Beste Bertus,
Wat zijn wij blij met de nieuwe badkamer. In ander halve week is de oude badkamer totaal gesloopt en de nieuwe geplaatst. Bij het slopen wordt een afzuigsysteem gebruikt wat een hoop stof in huis scheelt en natuurlijk beter werken is voor de heren. De trap en vloeren werden netjes afgeplakt tijdens de verbouwing. Alles werd ook elke dag netjes achtergelaten, zodat je bijna niet merkt dat er verbouwd wordt. De verbouwing is plezierig, gezellig, professioneel en deskundig gedaan. Wij zijn super tevreden en zullen dan ook de firma Bloos zeker aanbevelen.
Bedankt firma Bloos.

Fam H Verboom te Dordrecht | 13-03-2013:
Beste Bertus,
Bij deze onze reactie na het verbouwen van onze gasten wc en onze badkamer in januari 2013. We kunnen niet anders zeggen dan perfect gedaan ! We zijn uitermate tevreden over de hele verbouwing en vooral ook over het meedenken. John en Niels jullie hebben fantastisch werk afgeleverd. Heel erg bedankt. Wij kunnen iedereen de Firma B.Bloos uit Dordrecht van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groet,
Fam.H.Verboom

Esther Scholten te Breda | 25-01-2013:
Beste Bertus,
Inmiddels geniet ik al bijna een jaar iedere dag van mijn prachtige nieuwe badkamer en ik vind hem nog steeds prachtig.
Hartelijke groet,
Esther Scholten

Jan Smit te Dordrecht | 21-01-2013:

Hallo Bertus,
Vorig jaar heeft Bloos Badkamers onze badkamer geplaatst. We hadden voor Bloos gekozen omdat we direct vertrouwen in Bertus hadden, bovendien waren de ideeën die Bertus ons gaf precies waar wij naar zochten. De ruimte waar de badkamer moest komen was een soort oorlogsgebied. Binnen twee weken werd deze ruimte omgetoverd in een badkamer waar iedereen verliefd op kan worden. Tijdens de werkzaamheden was er nog een flinke tegenslag met de schoorsteen die uit de ruimte moest worden verwijderd. De mannen van Bloos hebben de kwestie goed, en zonder extra kosten, aangepakt.
Kortom; afspraken worden nagekomen en uitstekend werk wordt afgeleverd. Dank voor jullie werk!
Met Vriendelijke Groet,
Jan

 

Wim & Carla Haagsma te Terheijden | 14-05-2012:

Hallo Bertus,
Hierbij nog onze reactie op het plaatsen van de badkamer. In April/Mei 2012. Een witte tornado trok door ons huis. Het resultaat: een schitterende badkamer snel, schoon en netjes opgeleverd.
Trefwoorden die Bloos Badkamers typeren:
– Vakkundig en vriendelijke mannen die John en Niels;
– Afspraken worden nagekomen;
– Goede maatregelen ter bescherming van huis en eigendommen;
– Alles, ook het huis, wordt schoon opgeleverd.

Een aanrader voor een ieder die een badkamer wil aanleggen.
Met vriendelijke groeten,
Familie Terheijden

 

Mevr Rodrigues te Dordrecht | 09-10-2012:

Goedemorgen Bert,
De laatste hand aan de badkamer is gelegd, het resultaat is fenomenaal, Het is zelfs een genoegen na het douchen te poetsen, dat ik dit nog mee moet maken. Maar alle gekheid op een stokje, het was de moeite waard; Van harte aanbevolen!!
Groet,
Rob en Ada Rodrigues

Ed en Wouda de Lange te Barendrecht | 17-09-2012:

Hallo Bertus, Michael & Richard,
Een nieuwe badkamer in 6 dagen:
– Goede & overzichtelijke offerte uitgebracht.
– Bertus had een wand-en vloertegels bij zich.
– 3D foto’s werden gemaild hoe eventueel de nieuwe badkamer er uit moet gaan zien.
– Voor de sloop van de oude badkamer werd er een enorme stofzuiger in de deuropening geplaatst.
– Grote vuilcontainer voor de deur voor het af te voeren puin.
– Nagenoeg geen stof door je huis.
– Michael en Richard zijn keiharde en nette werkers.
– Alles bedekt met karton en folie tegen het inlopen.
– Wij waren zelf met vakantie en werden op de hoogte gehouden op ons emailadres met foto’s.
– Na 6 dagen was onze nieuwe WELNESS CENTRE klaar.
– Lekker thuiskomen zo na onze vakantie.
Kortom, wij zijn bijzonder tevreden!
Met vriendelijke groeten vanuit Barendrecht,
Wouda & Ed

 

Familie van der Leer te Dordrecht | 28-06-2012:

Bertus,
Via internet kwamen wij bij de firma Bloos Badkamers terecht, wij hadden geen referenties. Maar we werden door Bertus Bloos gewezen op mensen bij ons in de straat, die hadden enkele jaren geleden hun badkamer geheel laten vernieuwen. Wat ons opviel was dat onlangs nog iemand van de firma Bloos Badkamers langs was geweest om een kleinigheid te herstellen. Onze eigen totaal nieuw opgebouwde badkamer durfden wij de eerste dagen amper te betreden, zo mooi was alles geworden! Wat ons aansprak bij Bloos (in vergelijking met andere aanbieders) : duidelijke manier van afspraken maken, offerte was betrouwbaar en handig vonden wij dat alle materialen ook via Bloos besteld konden worden. Richard en Michael toonden zich niet alleen uitstekende vakmannen, maar waren ook heel keurig in de omgang. Alles steeds netjes opgeruimd en tot onze verrassing ook exact binnen de planning was het werk gereed. Later hebben wij zelf ondervonden dat ook de after sales bij Bloos in goede handen is. Een constructiefout in het materiaal werd door de leverancier via bemiddeling van Bloos keurig opgelost, zonder kosten of andere problemen. Het vroeg wel het nodige geduld en heen en weer bellen, maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht. Ook een paar andere kleine oneffenheden werden naar tevredenheid opgelost. Prettig idee dat als er t.z.t. nog eens iets opdoet, we ons vrij voelen om even met Bertus Bloos te bellen. Zeker een bedrijf om aan te bevelen wat ons betreft.
Met vriendelijke groet,
Nico van der Leer

Familie Jonkman te Rotterdam | 14-05-2012:
Bertus,
De firma Bloos heeft binnen de afgesproken tijd ons toilet en onze badkamer gerenoveerd. Ons gezin is heel tevreden met het uiteindelijk resultaat, het ziet er dan ook geweldig uit! Wij kenden de firma Bloos niet en gingen puur op gevoel af. Vanaf het moment dat Bertus de klus in ogenschouw kwam nemen gaf het bedrijf een goed gevoel, hij luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf ons uiteindelijk prima adviezen ter aanvulling, die wij later allemaal opvolgden.
Bertus tekende het eerste idee gewoon uit de hand, niks geen computer dus in het begin, maar zond ons later fraaie 3D presentaties en zo werd door ons besloten met de firma Bloos in zee te gaan. Michael en Richard zijn echte createurs want alles werd exact volgens plan en strak schema uitgevoerd, bovendien zijn ze uiterst sympathiek. Tegenslagen lijken deze ervaren mannen niet te kennen, alles hebben ze door hun jarenlange ervaring al een keertje meegemaakt. Heren bedankt!
De stof en puinoverlast was minimaal, evenals de droogtijd, dit door het inzetten van de moderne apparatuur waarover Bloos beschikt. Als nuchtere Rotterdammers zullen wij niet snel overdrijven, maar hier moge duidelijk zijn, we zijn enthousiast! Niet onbelangrijk: De rekening was volgens afspraak en er was geen gezeur tussendoor. Toppie! Van harte aanbevolen!

 

Familie Schickendantz te Zwijndrecht | 11-04-2012:
Geachte heer Bloos,
Het was een groot genoegen dat wij van onze nieuwe badkamer gebruik konden maken. Michael en Richard hebben zich uitstekend geweerd met also resultaat een fijne badkamer waarin het een plezier is een douche te nemen. Voor Uw adviezen zijn wij U dankbaar. Mijn vrouw vroeg mij speciaal U te zeggen dat zij eveneens zo niet meer het bovenstaande onderschrijft,
Hartelijke dank.

 

Theo Boerman te Hardinxsveld Giessendam | 09-04-2012:
Geachte heer Bloos,
Wij leveren graag een recensietekst voor het werk dat u onlangs bij ons uitvoerde.
Bloos badkamers heeft in april 2012 onze badkamer volledig gerenoveerd. Na een zorgvuldige zoektocht naar een
bedrijf dat de renovatie zou kunnen verzorgen zijn wij bij Bloos Badkamers terecht gekomen. Met name de lovende recensies hebben de doorslag gegeven om met hen in contact te treden. Wij zijn hierin niet teleurgesteld. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering hebben wij Bloos Badkamers als een professionele partij ervaren. Een partij die meedenkt en gedegen vakwerk levert tegen een eerlijke prijs. Over de professionele inzet van John en Niels zijn wij zondermeer lovend. Wij bevelen een ieder Bloos Badkamers zonder enige terughoudendheid aan voor het klaren van een dergelijke klus.
Groet, Theo Boerman

 

Familie de Wolf te Berkel en Rodenrijs | 19-03-2012:
In maart van dit jaar (2012) heeft de firma Bloos in onze woning een totale badkamerrenovatie uitgevoerd met een door de heer Bloos voorgestelde verrassend nieuwe ruimtelijke indeling en met smaak gekozen adviezen over de nieuwe sanitaire invulling, inclusief de tegels. De installateurs Michael en Richard van Bloos Badkamers zijn ware kunstenaars in hun vak en lossen ieder probleem op. Daarbij werd er vrolijk, netjes en bijna stofvrij gewerkt door de enorme stofzuiger en werden we na anderhalve week verrast met een badkamer, die je alleen in vijfsterren hotels aantreft.

 

Familie Romijn te Dordrecht | 12-12-2011:
Geachte heer Bloos, Nadat u een tijdje geleden bij ons een nieuwe badkamer heeft geplaatst, was er geen twijfel, wie de nieuwe wc zou plaatsen. Wederom hebben u en uw team een opmerkelijk staaltje vakmanschap getoond. We zijn bijzonder blij met uw verrichtingen en zullen bij een volgend project hopelijk weer een beroep op u kunnen doen. Nogmaals bedankt!
Familie Romijn – Dordrecht

 

Familie Kuiper te Dordrecht | 14-10-2011:
Geachte heer Bloos, De badkamer en toilet is zeer mooi geworden en het overtreft onze verwachting, vooral de douchebak die zo mooi vlak in de vloer weggewerkt is en de mooie hangende toiletten zowel in de badkamer als beneden. De problemen met de niet vlakke muren zijn netjes opgelost. En vooral het vertrouwen wat niet geschaad is, we waren toch gewoon naar ons werk en de service in zijn totaal is naar tevredenheid. Met dank aan John en Mick die het netjes hebben afgeleverd.
Met vriendelijke groet, Familie Kuiper – Dordrecht

 

Mevrouw Lunsche te Zwijndrecht | 27-06-2011:
Beste Bertus,
Fijne vakantie gehad? Lekker uitgerust? Volgens mij heb je het mooie weer meegenomen. Richard en Michael hebben bij ons goed werk geleverd. Ik ben erg tevreden over de badkamer en het toilet. Het is erg mooi geworden.
Met hartelijke groet,
Erika Lunsche

 

Familie Jong | 18-03-2011:
Bertus, Je hebt dit project inderdaad, zoals je op voorhand al zei, volgens afspraak afgeleverd.
Bedankt voor je werk en we zullen jullie aanbevelen bij anderen (alhoewel het showen van onze badkamer al voldoende is voor mensen om te vragen waar we dit hebben laten doen!). Verder heb ik geen moment een vervelend gevoel gehad dat jullie in ons huis aan werk waren (ook toen ik in Afghanistan zat), alhoewel familie en vrienden het een raar idee vonden dat wij zelf bijvoorbeeld tijdens onze vakantie niet thuis waren en jullie in onze woning lieten. Wat dat betreft ook naar jou en je mannen toe denk ik een blijk van vertrouwen. Alhoewel we geen makkelijke klanten waren hoop ik dat jullie ook terug kijken op een geslaagde klus. Bertus, goede vakantie alvast en de groeten,
AJ, Lucinda & Florian (die elke dag in bad zit te spetteren!).

 

Daniel en Ina Nelemans te Made | 25-12-2010:
Toen wij contact met Bloos Badkamers hebben opgenomen wisten we al snel dat dit het bedrijf was waar we naar zochten. Bertus is langs geweest, heeft de situatie bekeken en geluisterd naar onze wensen. De week erop kwam hij terug met het uitgewerkte plan, inclusief het kostenplaatje van materiaal en arbeid. Duidelijk, geen fratsen, geen luxer materiaal opnemen dan wat we hadden aangegeven, precies als we verwachten. John en Niels hebben vakwerk geleverd. Ze waren zeer prettig om in huis te hebben en weten absoluut van aanpakken. Overlast is echt tot een minimum beperkt en iedere avond werd alles opgeruimd en zelfs de stoep werd geveegd als hier gewerkt was.De badkamer is nu voorzien van een bad en een aparte douche, iets wat wij altijd al wilden. Door het materiaal en de kleur is de ruimte ook veel lichter geworden, ondanks dat er nu meer in staat dan voorheen.

Bertus, bedankt voor het idee om de badkamer zo in te richten. Niels en John, nogmaals enorm bedankt voor het geleverde werk. Bertus mag trots op jullie zijn!
Met vriendelijke groeten,
Daniel en Ina Nelemans – Made

 

Chris Quik dat op 17-12-2010:
Wij zochten in 2010 een nieuwe badkamer en een nieuw toilet . Na veel zoekwerk via internet en allerlei grotere zaken bij de firma Bloos uitgekomen. Nette offerte , meedenken in de prijs om binnen budget te blijven , advies over te gebruiken materialen etcetera. Goede tegels en keurige tekening die ook 100% uitkomt in het echt. De heer Bloos is een prettige persoonlijkheid zonder flauwekul verhalen en to the point. Nette prijs die het ook zeker waard is. Het is echt heel erg netjes gedaan door eersteklas vakmensen (zeker Michael). Ook de (kleine) probleempjes worden flexibel opgelost en netjes binnen budget. Wij hebben de badkamer en toilet nu zon maand in gebruik en we zijn er erg tevreden over.
Ik kan Bloos badkamers van harte aanbevelen.

 

Jan en Mariska | 17-12-2010:
Beste Bertus,
Wel een beetje laat, maar hier dan toch onze reactie voor op de site. Het was niet alleen het plaatsen van een badkamer en/of toilet, maar ook de vloer, keuken, verwarming en nog een aantal zaken zijn door jullie geregeld.Inmiddels wonen wij met veel plezier in ons nieuwe huis. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Alle lof voor John en Niels.
Groeten van Jan en Mariska

 

Gert Hagoort & Laura Groen in ’t Woud te Hendrik Ido Ambacht | 03-09-2010:
Beste Bertus, John en Michael, Het waren drie fantastische weken! Jullie hebben bij ons twee badkamers en twee toiletten gedemonteerd en weer volledig opgebouwd. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Wat ik erg prettig aan onze samenwerking vond was dat jullie altijd bereikbaar waren en snel ter plekke waren voor nazorg en de finishing touch. Dat maak je niet altijd mee. We hadden wat tegenslag met de verzadigde muur van de vorige eigenaren, maar een halve dag later stond er wel gewoon een compleet nieuwe muur waar tegenaan getegeld kon worden. Chapeau! Dank ook voor het lenen van de grote ontvochtiger. Die hadden we nodig vanwege het stucadoren in huis.
Vriendelijke groet, Gert Hagoort & Laura Groen in t Woud – H. I. Ambacht

 

Familie Mus te Krimpen aan den IJssel | 08-08-2010:
Wij zijn uiterst tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. Bertus Bloos heeft ons eigen ontwerp iets aangepast, waardoor het nog beter geworden is. De verbouwing was precies tijdens de enorme hitte in ons land, dus John en Niels hebben het erg zwaar gehad. Hierdoor is de oplevering iets uitgelopen, maar ze hebben echt keurig werk afgeleverd. Wij raden Bloos en zijn mannen bij iedereen aan!!
Familie Mus – Krimpen aan den IJssel

 

Familie Wiersma te Dordrecht | 15-06-2010:
Beste Bertus, Wat een prachtige badkamer is het geworden! We zijn zeer tevreden over het vakmanschap en de krantvriendelijkheid van Mike en John. Heel fijn dat jullie bereid waren om mee te denken toen het even tegenzat met de leidingen. Alles is binnen vijf werkdagen gedaan en heel mooi afgewerkt. Chapeau!!!
Met vriendelijke groet, Familie Wiersma – Dordrecht

 

Walter van Oorschot te Zwijndrecht | 28-05-2010:
Beste Bertus,
Inmiddels is het alweer een paar maanden geleden (mei 2010), dat jullie onze badkamer geheel hebben vernieuwd, maar beloofd is beloofd, dus hierbij alnog even een reactie. Zowel over het contact met jou, als over het werk, dat je jongens (Michael en Richard) hebben afgeleverd waren mijn vrouw en ik zeer tevreden. Niet alleen over de kwaliteit van het geleverde werk, maar ook de manier van werken van die jongens sprak ons zeer aan (netjes, zelfs in de avond was het voor zover mogelijk nog opgeruimd). De beloofde klantenreactie is dan wel lang uitgebleven, maar inmiddels hebben we al diverse mensen geadviseerd eerst eens hun licht bij jou op te steken en als het goed is, is daar zelfs ook al weer een opdracht uit voortgekomen. Betere reclame en bevestiging van de kwaliteit van je werk(nemers) kun je niet hebben, lijkt me.
Met vriendelijke groeten, Walter van Oorschot – Zwijndrecht

 

Familie Van Kemseke te Zwijndrecht | 06-05-2010:
Geachte heer Bloos,
In mei 2010 heeft uw bedrijf onze verouderde badkamer uit 1968 omgetoverd tot een moderne badkamer met zwevend toilet en een grote inloopdouche. Het advies van Belmar, de leverancier van de badkamerinrichting, om u in te schakelen voor de verbouwing was een gouden tip. Uw medewerkers John en Niels hebben de verbouwing heel erg netjes uitgevoerd. Zelden hebben wij meegemaakt, dat er aan het eind van een werkdag zo grondig werd gestofzuigd. Zelfs de stoep werd meerdere keren schoongespoten! Onverwachte problemen werden voortvarend en zonder gemopper opgelost. Al met al zijn wij meer dan tevreden met het resultaat en de wijze waarop dat tot stand is gebracht. Uw bedrijf kunnen we zonder enig voorbehoud iedereen aanbevelen.
Met vriendelijke groet, Familie Van Kemseke, Zwijndrecht

 

Familie van Driel te Dordrecht | 04-10-2009:
Beste Bertus, Een verbouwing in huis geeft altijd ongemak, maar we hebben de verbouwing van onze badkamer als prettig ervaren. John en Niels waren altijd vriendelijk. Het was fijn dat ze tijdens het werk ons soms nog raadpleegden en meedachten over de uitvoering. Ze kwamen erg professioneel op ons over en het resultaat mag er dan ook zijn! Ondanks de problemen die onze badkamer met zich meebracht, omdat deze aangelegd was door een vorige bewoner zonder verstand van zaken, is alles binnen 6 dagen af gekomen, mede doordat de mannen een keer overgewerkt hebben in de avond. Daarnaast verdienen jullie ook echt een compliment voor jullie service: toen bleek dat het gestuukte plafond toch niet zo egaal opgedroogd was, is het gewoon een keer overgedaan. Dit zonder extra kosten voor ons, en nu ziet het er perfect uit. Al met al zijn we echt tevreden met de gang van zaken en kunnen wij de firma Bloos van harte aanbevelen aan iedereen!
Hartelijke groeten, Familie van Driel – Dordrecht

 

Robert Jansen te Dordrecht | 12-08-2009:
Hallo, Prima werk verricht met het slopen en weer op bouwen van onze badkamer. Er is netjes en snel (1 week) volgens afspraak gewerkt, door deskundige en vriendelijke vakmensen.
Met vriendelijke groeten, Robert Jansen – Dordrecht

 

Andre en Ella Haak te Dordrecht | 21-02-2009:
Beste Bertus, Heel hartelijk bedankt voor het vakmanschap van u en uw collegas. Wij zijn zeer tevreden over de door jullie verrichtte werkzaamheden. Zelden heb ik gezien dat er zo netjes getegeld is. Ook hebben wij veel profijt gehad van jullie advies over de indeling en de praktische tips die we kregen vanuit jullie ervaring. Wij kunnen uw inzet van harte aanbevelen.
Met vriendelijke groet, Andre en Ella Haak – Dordrecht

 

Willeke Versluis te Dordrecht | 18-01-2009:
Beste heer Bloos, Vorig jaar zat ik nog met twee badkamers en een toilet die volkomen gedateerd waren. Nu heb ik sinds januari 2009 twee volledig geupdate badkamers en een toilet. De montage , uitgevoerd door Firma Bloos is uitermate plezierig verlopen. Er werd met al mijn wensen rekening gehouden met een manier die ik alleen als zeer aangenaam kan omschrijven. Ik kan dan ook de Firma Bloos van harte aanbevelen!
Met vriendelijke groet, Willeke Versluis – Dordrecht

 

Jolanda te Zwijndrecht | 22-09-2008:
Meneer Bloos, Ja, wat zal ik zeggen over onze nieuwe badkamer; Dat de ruimte groter lijkt door de nieuwe indeling en de grote tegels? Dat alle leidingen nu netjes weggewerkt zijn en dat het vocht nu beperkt blijft door de nieuwe ventilator? De mannen hebben keihard gewerkt en de ruimte is fantastisch geworden en we zijn er echt heel blij mee. Nogmaals hartelijk bedankt,
Jolanda – Zwijndrecht

 

Familie Arenz te Hendrik Ido Ambacht | 25-06-2008:
Hierbij een melding van tevredenheid over het plaatsen van onze nieuwe badkamer. Omdat wij in een oud huis wonen, moest er meer dan gebruikelijk worden gedaan om de badkamer netjes te plaatsen. De medewerkers van Bloos Badkamers hebben dat keurig netjes, binnen de afgesproken tijd gedaan. Onze complimenten! Wij zullen Bloos dan ook bij vrienden en familie aanbevelen. Met vriendelijke groet,
Familie Arenz – Hendrik Ido Ambacht

 

Dennie & Marjolein te Dordrecht | 16-05-2008:
Hallo Bertus, het is alweer even geleden dat jullie bij ons de badkamer hebben verbouwd. Zoals beloofd zouden wij nog een stukje tekst mailen die bij de fotos van onze badkamer te zien zal zijn. Elke dag genieten wij van onze mooie badkamer, met name als we tv kijken in bad! Michael, John en Bertus bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!
Groetjes, Dennie & Marjolein – Dordrecht

 

Familie W. Schneider te Hendrik Ido Ambacht | 18-04-2008:
Beste heer Bloos, Enkele weken geleden kregen we een nieuwe badkamer. Dit gebeurde in 5 werkdagen! En het resultaat mag er zeker zijn: we zijn zeer tevreden. De badkamer werd keurig afgeleverd en de manier waarop is gewerkt was correct.
Familie W. Schneider – H.I. Ambacht

 

Familie Fledderman te Dordrecht | 07-02-2008:
Meneer Bloos, Wat een prachtige badkamer is het geworden! We zijn er heel blij mee. We willen u hartelijk danken voor de goede service en de eerlijke adviezen vanaf het eerste tot het laatste gesprek. Erg fijn dat het verplaatsen van de wasmachine naar de zolder zo voorspoedig verliep. Daardoor was alles mooi in de afgesproken tijd van 5 werkdagen klaar en dat was snel. De mannen hebben keihard gewerkt. Alle respect!
Familie Fledderman – Dordrecht

 

amilie Kind te Hendrik Ido Ambacht | 15-01-2008:
Geachte heer Bloos, Enige weken geleden heeft u bij ons een nieuwe badkamer geinstalleerd. Dit is door uw medewerkers erg netjes en vakkundig uitgevoerd.Het ziet er er fantastisch uit en wij zijn er erg blij mee. Bij het slopen van de oude badkamer hebben wij weing tot geen overlast gehad. En alles was binnen 5 werkdagen gerealiseerd. Professionalisme ten top!
Met vriendelijke groeten, Familie Kind – H.I. Ambacht

 

Familie Baas te Dordrecht | 12-12-2007:
Geachte heer Bloos (Bertus),
Een paar weken geleden heeft uw team bij ons de nieuwe badkamer geplaatst. Alles wat vooraf was doorgesproken is keurig door jullie uitgevoerd en opgevolgd. Het was een hele klus, het slopen van de oude badkamer, verwijderen van 2 lagen met tegels en uiteraard het plaatsen van de nieuwe badkamer, het installatiewerk en de definitieve oplevering is keurig binnen de afgesproken termijn door jullie gerealiseerd en daar zijn we heel blij mee. Michael en John hebben echt een prestatie van formaat geleverd ondanks de onverwachte verrassingen die nog in de oude badkamer verstopt waren. Al met al hartelijk bedankt en wij zijn zeer content met het uiteindelijke resultaat en zullen indien bekenden ons vragen voor installatie van de badkamer uw bedrijf aanbevelen als gerenomeerde en betrouwbare partner.
Met vriendelijke groet,
Familie Baas – Dordrecht